You are currently viewing H.K.H. Prins Joachim og Tom Kristensen til CHGP 2021

H.K.H. Prins Joachim og Tom Kristensen til CHGP 2021

Når sensommerens historiske motorløb, Copenhagen Historic Grand Prix 2021, løber af stablen i weekenden d. 6.-8. august, bliver det med mange timers motorsportsunderholdning og flere prominente danske ikoner bag rattet. H.K.H. Prins Joachim får i København følgeskab af Audis danske Le Mans-ikon Tom Kristensen, når de gæster Bellahøj Park i den populære Royal PRO/AM-klasse.

Det er Cortina Racing, der står bag denne kørersammensætning. H.K.H. Prins Joachim deler bil med racerkøreren Michael Holden, mens Tom Kristensen deler bil med Oscar Davidsen Siesby, og en endnu ikke offentliggjort prominent dansk stjerne kører sammen med Martin Berner. Cortina Racings historie med Copenhagen Historic Grand Prix går mange år tilbage og er efterhånden blevet en inkarneret association med CHGP.

1996 blev året, hvor de historiske racerbiler for første gang kunne opleves i de københavnske gader. Løbet har siden da udviklet sig til et storslået kulturevent, som i dag samler mere end 40.000 engagerede tilskuere, der kommer for at se, røre og høre nogle af historiens og nutidens racerbiler.

CHGP byder på fart, action, drama og underholdning for alle aldre. Ud over race på højeste plan kan du opleve bilklubber med historiske og nye biler, legeområder for børnene, Food Courts for de sultne og tribuner, hvor de spændende løb kan nydes med god udsigt.

Til Copenhagen Historic Grand Prix kører mange historiske racerklasser, og et af de absolutte højdepunkter er det traditionsrige Royal Pro/Am race, der køres både lørdag og søndag og med rette tiltrækker stor interesse og engagement blandt gæster og publikum. Foruden de mange professionelle racerkørere, der i Royal Pro/Am danner par med dygtige amatører og deres historiske racerbiler, er det således også i Royal Pro/Am feltet, at Danmarks hurtigste prins og Copenhagen Historic Grand Prix Protektor Hans Kongelige Højhed Prins Joachim, lufter sin klassiske Lotus Cortina.

Billetter til CHGP 2021 d. 6.-8. august kan købes på www.chgp.dk