Brændstof

TILKØB

BRÆNDSTOF MULIGHEDER

CHGP ønsker at fremme bæredygtig motorsport, hvor selv de ældste, historiske biler kan køre race på en mere klimavenlig måde. Motorsportsverdenen udvikler sig konstant og har betydelig indflydelse på den generelle, globale bilindustri. Som arrangement vil vi gerne vise et ansvarsfuldt ansigt overfor deltagere, publikum og naboer.

I samarbejde med Lindtek.dk tilbyder vi tilkøb af fire typer brændstof med betydeligt mindre udledning af CO2 og skadelige stoffer (se nedenfor).

Dette er en mulighed for at køre “grønnere” – uden at bilen behøver modifikationer. Samtidig er der ingen forværring af bilens ydeevne, da den kan køre helt som på standard brændstof.

Til biler, der normalt kører på standerbenzin, er der to forskellige brændstoffer, der kan benyttes – uden at bilen behøver modifikationer.
Derudover er der tre typer racefuel til de biler, der er justeret ind til dette. I begge tilfælde er der ingen forværring af bilens ydeevne.

Brændstoffet leveres til dit telt i ryttergården fredag d. 2. august.

Ved køb viderestilles man til udbyderens hjemmeside og derefter til sælgerens hjemmeside, hvor købet vil blive noteret. For opfyldning af tønder til CHGP 2024 skal kvittering på køb fremvises ude på pladsen (Bellahøj Park) i weekenden.
Ved tekniske spørgsmål kontakt da Tom L. Pedersen på [email protected] eller på telefon +75661214.