Facebook privatlivspolitik

PRIVATLIVSPOLITIK FOR AGEREN PÅ CHGPS FACEBOOK

Copenhagen Historic Grand Prix (herefter forkortet CHGP) benytter Facebook for at give dig en god brugeroplevelse. Vi benytter vores facebookside til branding af CHGP, vores produkter, for at give dig en appetitvækker via billeder, videoer mv., for at udlodde egne konkurrencer og for at være tæt på dig, så du altid kan komme i kontakt med os.

Nedenfor kan du læse om de informationer, der bliver indsamlet, hvordan disse behandles, hvem der har adgang til oplysninger samt kontaktoplysninger til CHGP.

1| GENERELLE VILKÅR

Med mindre det udtrykkeligt står skrevet, tilhører indholdet på denne side inklusive, men ikke begrænset til, tekst og billeder CHGP. CHGP forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i specifikationer, udstyr, priser samt anden information tilgængeligt på facebooksiden. Vi giver ikke garanti eller hæfter for nøjagtigheden for informationer på CHGPs facebookside.

2 | COPYRIGHT

Alle registrerede varemærker brugt eller henvist til på denne facebookside tilhører deres respektive ejere. Intet materiale fra facebooksiden må reproduceres på nogen måde uden skriftligt samtykke fra CHGP.

3 | ANSVARSFRASKRIVELSE
Facebooksiden kan indeholde referencer og eller links til tredjemands websteder. CHGP tager intet ansvar for indhold på disse websteder.

4 | FORBEHOLD FOR PRISER PÅ CHGPS FACEBOOKSIDE

Priser er vejledende og kan ændres uden varsel. Der tages forbehold for prisstigninger, afgifts- og skatteændringer samt trykfejl.

5 | PERSONLIGE OPLYSNINGER

Alle personlige data, der gives under besøg på vores facebookside, behandles i overensstemmelse med de til enhver tid gældende lovkrav. Vores facebookside kan indeholde links til andre sider, hvis indhold ikke er under vores kontrol, og CHGP kan ikke på nogen måde holdes ansvarlig for indholdet på disse websteder.

CHGP behandler personlige oplysninger, som du selv afgiver ved køb af produkter for at opfylde en kontrakt mellem dig og CHGP.

Retsgrundlaget for behandlingen af ovenstående personoplysninger er for opfyldelse af en kontrakt, som du selv er part i jf. persondataforordningen artikel 6 stk. 1 litra b. Oplysningerne gemmes så længe, du er kunde eller min. 5 år efter kontraktens ophør i henhold til bogføringsloven.

Oplysningerne behandles ikke på en måde, der er uforenelig med det oprindelige formål.

6 | OPBEVARING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Når du skriver til CHGPs facebookside er adgangen til din besked begrænset til de personer i CHGP, der har et sagligt behov for adgang til oplysningerne. CHGP bruger den information, som du oplyser i forbindelse med din henvendelse for at servicere dine forespørgsler bedst muligt.

7 | VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER

Når du besøger, liker, deler, kommenterer eller foretager dig andet på CHGPs facebookside skal du være opmærksom på, at du ”sætter fodspor”, og at Facebook som udgangspunkt registrerer og videreanvender enhver handling og dermed dine data.

CHGP videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart.

8 | KLAGE

Såfremt du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger indgives klagen, i henhold til persondataforordningen, til Datatilsynet.

9 | KONTAKT CHGP

CHGP
Lyskær 7
2730 Herlev

CVR: 86 51 99 29

Telefon: 20 33 77 22
Mail: [email protected]