SPONSOR

SPONSOR EVENT

PROMOVER
DIT
BRAND

Copenhagen Historic Grand Prix har år for år haft et støt stigende besøgstal, og senest med hele 38.500 besøgende i 2023, er der ikke kun den rette stemning, men også mange muligheder for relevante virksomheder til at profilere sig.

Plads i fælleslounge

FREDAGSBAR

6 PERSONER
kr 6.500 ekskl. moms
  • 6 fredagsbilletter
  • 1 runde borde
  • Fri fadøl
  • Hvide duge til borde
NYHED

Fælleslounge

6 PERSONER
kr 9.500 ekskl. moms
  • 6 endagsbilletter
  • Eget bord med plads til 6
  • Rundstykke, sandwich og kage med kaffe
  • Fri fadøl
NYHED

CHGP'S
FÆLLESLOUNGE

Ved at booke et bord i vores fælles lounge får du og dine gæster en fuldendt oplevelse med komfort og bekvemmelighed, mens I følger med i begivenhederne på banen. Fra morgenkaffe til eftermiddagskage sørger vi for, at I har alt, hvad I behøver for en perfekt dag ved Copenhagen Historic Grand Prix. Det er også muligt at købe bord til Friday Night og holde fredagsbar med motorløb som baggrund.

For mere information og booking, kontakt os på [email protected] for at høre nærmere. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en dag fyldt med spænding og gode stunder.

Tilskuere i 2023
1
Storskærme
1
LIVE TV
2 timer
FRIVILLIGE
1

SPONSOR
BROCHURE 2024

Hvert år udarbejder Copenhagen Historic Grand Prix en sponsorbrochure, hvori du finder alle de forskellige sponsoreringsmuligheder CHGP tilbyder.

VIS DINE GRØNNE INITIATIVER TIL DANMARKS STØRSTE MOTORLØB

I Green City tilbyder vi jer mulighed for at promovere jeres virksomhed, og hvorfor lige jeres produkter og services er spændende og relevante for vores mange besøgende.

Hvad end I arbejder med ladestandere, delebilstjenester, elektriske cykler eller løbehjul, hybridteknologi eller noget helt anderledes, ønsker vi at der i Green City skal være fokus på fremtiden både henvendt til private og erhvervsmæssige formål.

SKAL I OGSÅ VÆRE MED?

SPONSOR EVENT

MANGE
MULIGHEDER

Copenhagen Historic Grand Prix har år for år haft et støt stigende besøgstal, og havde i 2023 ca. 38.500 besøgende hvilket ikke kun giver den rette stemning, men også mange muligheder for relevante virksomheder til at profilere sig.

SPONSORAT SPØRGSMÅL?

KONTAKT OS

DET SIGER VORES kunder

TotalEnergies

Marketing Manager

CHGP er en unik mulighed for TotalEnergies at møde vores kunder under mere uformelle rammer, der er en helt unik stemning i Bellahøj i løbet af weekenden. Vores salgsteam har masser af tid til at tale med kunderne, og kunderne elsker at kunne gå til og fra gaderacerløbet og vores lounge-område.

Selected Car Group

Filial chef

Copenhagen Historic Grand Prix er for Selected Car Group en oplagt mulighed for at invitere vores kunder til et arrangement, som har det hele. Herunder både spænding, god stemning og hyggeligt samvær.

Vores kunder nyder kombinationen af muligheden for at opholde sig i vores VIP-lounge samtidig med at kunne overvære fantastisk motorsport samt beundre flotte biler og stande på Bellahøj Park. 

Semler Premium

Event Manager

Super arrangement, hvor vores kunder får en god oplevelse. Det er nærværende og hyggeligt samtidig med, der er fart over feltet.

Samarbejdet vedr. placering, størrelse af VIP-lounge, bespisning mm. fungerer upåklageligt. Servicen i “stævne-kontoret” er helt i top og alting løses med et smil på læben.

PARTNERE
kia_logo_2021
FTZ_logo
au2parts
Coolshop blue
NP_trucks_png