SPONSOR

SPONSOR EVENT

PROMOVER
DIT
BRAND

Copenhagen Historic Grand Prix har år for år haft et støt stigende besøgstal, og senest med en ny rekord i 2019 med over 44.000 besøgende, er der ikke kun den rette stemning, men også mange muligheder for relevante virksomheder til at profilere sig. Og ligesom i de forgange år, transmitteres hovedløbet på nationalt TV, hvilket i 2022 igen vil være tilfældet på en landsdækkende TV-kanal.

1
Tilskuere i 2019
1
Storskærme
2 timer
LIVE TV
1
FRIVILLIGE

DET SIGER VORES kunder

TotalEnergies

Marketing Manager

CHGP er en unik mulighed for TotalEnergies at møde vores kunder under mere uformelle rammer, der er en helt unik stemning i Bellahøj i løbet af weekenden. Vores salgsteam har masser af tid til at tale med kunderne, og kunderne elsker at kunne gå til go fra gaderacerløbet og vores lounge-område.

Selected Car Group

Filial chef

Copenhagen Historic Grand Prix er for Selected Car Group en oplagt mulighed for at invitere vores kunder til et arrangement, som har det hele. Herunder både spænding, god stemning og hyggeligt samvær.

Vores kunder nyder kombinationen af muligheden for at opholde sig i vores VIP-lounge samtidig med at kunne overvære fantastisk motorsport samt beundre flotte biler og stande på Bellahøj Park. 

Semler Premium

Event Manager

Super arrangement, hvor vores kunder får en god oplevelse. Det er nærværende og hyggeligt samtidig med, der er fart over feltet.

Samarbejdet vedr. placering, størrelse af VIP-lounge, bespisning mm. fungerer upåklageligt. Servicen i “stævne-kontoret” er helt i top og alting løses med et smil på læben.

SPONSOR EVENT

MANGE
MULIGHEDER

Copenhagen Historic Grand Prix har år for år haft et støt stigende besøgstal, og havde i 2019 over 44.000 besøgende hvilket ikke kun giver den rette stemning, men også mange muligheder for relevante virksomheder til at profilere sig.

SPONSOR
BORCHURE 2022

Hvert år udarbejder Copenhagen Historic Grand Prix en sponsorbrochure, hvori du finder alle de forskellige sponsoreringsmuligheder CHGP tilbyder.

Sponsor ansvarlig

CHRISTIAN MADS NIELSEN

PARTNERE

AMCPH_png
kia_logo_2021
Royal_BEER_primary_BLACK-RED
FTZ_logo
au2parts
DIF LOGO
NP_trucks_png