Grand Prix club

VIP LOUNGE – GRAND PRIX CLUB

JOIN
THE
CLUB

Skal du, dine kunder eller dine medarbejdere virkelig forkæles i år, er vores Grand Prix Club det mest eksklusive område til CHGP. Foruden entré til CHGP, får man som Grand Prix Club-medlem en stor morgenbuffet til at starte dagen på. Når den første kaffe er skyllet ned og de første tidtagninger er kørt, kan man i middagspausen sætte sig til bords og nyde den store frokostbuffet.

Løbene kan man følge tæt på banen eller man kan tage plads på ståtribunen, der er en del af det aflukkede område kun for Grand Prix Club-medlemmer. Det er også muligt at følge løbene på egen storskærm, der er placeret på den modsatte side af Grand Prix Club’en. Eftermiddagen sluttes af med kage, og der er selvfølgelig vand, øl og vin hele dagen igennem.

NETWORKING & VIP-EVENT

Tak for en rigtig vellykket weekend i CHGP’s Grand Prix Club. Det var en skøn oplevelse med eksklusiv forplejning i lækre omgivelser.

Det er en sand fornøjelse at invitere vores nære kunder til et så veltilrettelagt og -gennemført event. Hvert år sætter I barren højere end forrige år – og gennem alle årene har I aldrig skuffet – vi glæder os til næste år

Michael C. Mariegaard
Head of Large Corporates – Jyske Bank

2021

GRAND PRIX CLUB

VIP
OPLEVELSE

Som Grand Prix Club-medlem kan man naturligvis komme og gå som det passer en, så man også kan opleve pit-området og de andre spændende arrangementer og udstillinger i inderkredsen på Bellahøj Park. Uanset om det er for en enkelt dag eller hele weekenden, vil du få en oplevelse for livet, hvor action krydres med luksus og VIP stemning. 

NETWORKING & VIP-EVENT

Grand Prix Club

ENDAGSBILLET
kr 1750 ekskl. billetgebyr
  • Adgang lørdag ELLER søndag
  • Fri mad & drikkevarer i Grand Prix Cub
  • VIP podie med udsigt til bane og egen storskærm
  • Fri adgang til alle CHGP-tribuner på pladsen
VIP
PARTNERE
kia_logo_2021
Royal_BEER_primary_BLACK-RED
FTZ_logo
au2parts
Coolshop blue
NP_trucks_png