Grand Prix club

VIP LOUNGE – GRAND PRIX CLUB

JOIN
THE
CLUB

Skal du, dine kunder eller dine medarbejdere virkelig forkæles i år, er vores Grand Prix Club det mest eksklusive område til CHGP. Foruden entré til CHGP, får man som Grand Prix Club-medlem en stor morgenbuffet til at starte dagen på. Når den første kaffe er skyllet ned og de første tidtagninger er kørt, kan man i middagspausen sætte sig til bords og nyde den store frokostbuffet.

Løbene kan man følge tæt på banen eller man kan tage plads på den eksklusive VIP-tribune, der er del af det aflukkede område kun for Grand Prix Club-medlemmer. Det er også muligt at følge løbene på egen storskærm, der er placeret på den modsatte side af Grand Prix Club’en. Eftermiddagen sluttes af med kage og der er selvfølgelig vand, øl og vin  hele dagen igennem.

NETWORKING & VIP-EVENT

Tak for en rigtig vellykket weekend i CHGP’s Grand Prix Club. Det var en skøn oplevelse med eksklusiv forplejning i lækre omgivelser.

Det er en sand fornøjelse at invitere vores nære kunder til et så veltilrettelagt og -gennemført event. Hvert år sætter I barren højere end forrige år – og gennem alle årene har I aldrig skuffet – vi glæder os til næste år

Michael C. Mariegaard
Head of Large Corporates – Jyske Bank

2021

GRAND PRIX CLUB

VIP
OPLEVELSE

Som Grand Prix Club-medlem kan man naturligvis komme og gå som det passer en, så man også kan opleve pit-området og de andre spændende arrangementer og udstillinger i inderkredsen på Bellahøj Park. Uanset om det er for en enkelt dag eller hele weekenden, vil du få en oplevelse for livet, hvor action krydres med luksus og VIP stemning. 

KØB BILLET NU

PARTNERE

AMCPH_png
kia_logo_2021
Royal_BEER_primary_BLACK-RED
FTZ_logo
au2parts
DIF LOGO
NP_trucks_png