PRESSEAKKREDITERING

PRESSEAKKREDITERING

PRESSE
TIL
CHGP?

Presse akkreditering vil kunne blive udstedt til professionelle journalister, der er indehavere af et officielt gyldigt pressekort.

I undtagelses tilfælde hvor ansøgeren ikke har et pressekort, vil vi acceptere enkelte journalister der arbejder for et anderkendt medie. Dog under forudsætning af, at det kan bevises ved, at præsenterer flere artikler, som vedkommende har skrevet om andre motorsports events.

PR-KONTAKT I LØBSWEEKEND

THOMAS WULFF

PR-ANSVARLIG

GUIDELINES FOR PRESSE ANSØGNINGER

Pressefotografer vil blive inviteret til at dække CHGP. Der vil i år blive meget begrænset adgang til de særlige områder på banen for fotografer.

For at komme i betragtning som fotograf, skal man have et gyldigt pressekort, eller tidligere have dækket CHGP. Foto taget fra en anden motorsports event af international klasse kan også benyttes som støtte for ansøgningen.

Alle ansøgninger der er modtaget inden den 1. juli, vil herefter blive vurderet af CHGP presse service, der herefter vil give de enkelte ansøgere besked.

Det er ikke muligt for CHGP at imødekomme alle ansøgere, da kapaciteten til journalister og fotografer er begrænset.

Principielle retningslinjer for presseakkrediteringer

Copenhagen Historic Grand Prix har over de seneste år oplevet en markant stigning i antallet af fotografer, journalister og andre mediarelaterede personligheder, som ansøger om presseakkreditering til den historiske Københavnerbegivenhed i første weekend af august.

Vi er både stolte og ydmygt taknemmelige for den store interesse omkring Copenhagen Historic Grand Prix (CHGP), men det er desværre kun muligt at akkreditere et begrænset antal journalister og fotografer til weekenden.

Procedure for ansøgning

Copenhagen Historic Grand Prix vil, ud fra tidligere fremsendte ansøgninger og udstedte presseakkrediteringer, invitere det antal presse- og mediepersonale, som er muligt for at give alle en god og sikker oplevelse ved årets Copenhagen Historic Grand Prix.

Invitationsbreve til pressen udsendes primo/medio juni måned.

Som altid ønskes pressen hjertelig velkommen årets Copenhagen Historic Grand Prix – vi glæder os til at se jer og håber, I får en fantastisk weekend på Bellahøj Park!

Ved tvivlsspørgsmål bedes du kontakte os på mail: [email protected]

Tilmelding

ANSØG
HER

Ansøgningsfrist 1. juli 2024

PARTNERE
kia_logo_2021
FTZ_logo
au2parts
Coolshop blue
NP_trucks_png