KARRIERE / JOB

JOB & KARRIEREMULIGHEDER

KARRIERE
HOS
CHGP?

Copenhagen Historic Grand Prix er en del af Nellemann koncernen, der beskæftiger ca. 300 medarbejdere på tværs af flere brancher, lige fra bilimport og leasing til motorsport.

Hos Nellemann Group er vi passionerede ildsjæle, og det gennemsyrer alt, hvad vi laver, lige fra marketing og salg til motorsport og servicering. Nellemann er en dynamisk arbejdsplads, der giver mulighed for udvikling, da vi repræsenterer en lang række forskellige brands, beskæftiger mange forskellige funktioner og både arbejder nationalt og internationalt. Læs mere om Nellemann Group her!

Ledige stillinger

Praktikant med fokus på grøn omstilling

Praktikant forløb

Vi søger en engageret praktikant, der kan være med til at udvikle bæredygtighed og den grønne omstilling frem mod et CO2-neutralt arrangement.

Som praktikant får du mulighed for at bruge din teoretiske viden inden for bæredygtighed med særlig fokus på grøn omstilling. I samarbejde med resten af teamet og den daglig leder skal du udvikle virksomhedens grønne forretningsmodel helt fra begyndelsen og hjælpe med at løse specifikke udfordringer.

Ingen ledige stillinger lige nu
Send en uopfordret ansøgning nedenfor.

PRAKTIKANT

PRAKTIKFORLØB

PRAKTIK
HOS
CHGP?

Hos Copenhagen Historic Grand Prix søger vi løbende praktikanter indenfor forskellige områder af eventplanlægning. Vi tilbyder både praktik indenfor eventkoordination, markedsføring, hospitality og serviceindustrien.

Vi bestræber os altid på at give vores praktikanter de bedste muligheder for at udvikle sig og påtage egne ansvarsopgaver. 

PARTNERE

kia_logo_2021
Royal_BEER_primary_BLACK-RED
FTZ_logo
au2parts
Coolshop blue
NP_trucks_png