PUBLIKUMSINFO

PUBLIKUMSINFORMATION

MOTORLØB
FOR HELE
FAMILIEN

Copenhagen Historic Grand Prix er dansk motorsports flagskib. CHGP er Danmarks største sportsarrangementer på Bellahøj i København – med action, dramatik, fuld fart og underholdning for hele familien.

Det er hér, vi over en hel weekend i august hvert år fejrer historiske racerbiler og berømte racerkørere, især vores danske ikoner, men også udenlandske stjerner.

FAQ

HYPPIGt STILLEDE SPØRGSMÅL

Adgang

CHGP 2024 er åben som følger:

Fredag den 2. august 2024 kl. 16:30-21:00 
(Træning og underholdning på banen)

Lørdag den 3. august 2024 kl. 08:00 – 18:00

Søndag den 4. august 2024  kl. 08:00 – 18:00

Der kræves gyldig billet for at komme ind til CHGP.

Alle billetter skal byttes til ARMBÅND ved indgangene, idet det er armbåndene, der er adgangsgivende til CHGP-området.

Der er tre (3) indgange til CHGP, og der er billethuse ved alle disse. Der er i år IKKE nogen indgang ved det gamle Indgang ØST.

Indgang NORD – Victory Security
Indgang NORD – Victory Security er beliggende på Borups Allé ved Frederikssundvej.

Indgang SYD
Indgang SYD er beliggende på hjørnet af Hulgårdsvej og Hvidkildevej.
Ved indgang SYD finder du også CHGP INFOTELTET.

Indgang VEST
Indgang VEST er beliggende på hjørnet af Hvidkildevej og Bellahøjvej.
Ved indgang VEST finder du også adgang for handicappede i kørestol.

Information for handicap og ledsagere findes nederst på siden.

Ingen dyr er tilladt på området ved CHGP, dog er fuldt uddannede og registrerede fører- og assistancehunde velkomne.

Kontakt venligst vores information på tlf. 86 51 99 29, så forberedelser kan afklares før din ankomst. Det kan imidlertid ikke anbefales, at dyrene udsættes for høje lyde fra nogle af vores Motorsport aktiviteter.

Fører- og assistancehunde er ikke tilladt i ryttergården, ved garager eller i pitten.

  • Indsamling af pantflasker og dåser er forbudt.
  • Tyveri, hærværk, upassende samt grov opførsel vil blive anmeldt til politiet og vil betyde øjeblikkelig bortvisning.
  • Medbringning af cykler kan udelukkende ske ved Indgang Vest på Bellahøjvej umiddelbart efter sidste løb (ca. kl. 20:00) og skal være ude igen inden kl. 07:00. Cykler må ikke medbringes på broerne.

BILLET INFORMATION

Du kan købe billetter på forhånd via vores hjemmeside på nedenstående link:
 

Du kan købe billetter til CHGP 2024 gennem vores hjemmeside nu.

Køb billet her!

Det er IKKE muligt at købe billetter på kontoret i Ishøj.

Når du køber billet online, er billetgebyret 45 kr. pr. billet, hvilket går til at dække administrationsomkostninger og betalingsafgifter.

Børn fra 0-11 år (til og med 11 år) er GRATIS i følge med en betalende voksen.

OBS! Max 3 børn pr. betalende voksen.
Børn skal dog stadig bære armbånd, disse udleveres i billethusene ved hver indgang i weekenden.

Børn fra 5 år skal købe tribune tillægsbillet for at få en siddeplads.

VIP Grand Prix Club:
I vores Grand Prix Club er børn, til og med 3 år, gratis ifølge med betalende voksen. Der kan tilkøbes adgang for børn mellem 4 -11 år for lavere pris. Find Grand Prix Club billetter her!

Race For Riget

Race for Riget er et ufravigeligt element i Copenhagen Historic Grand Prix og en enestående mulighed for at komme helt tæt på de dygtige racerkørere, når de udøver deres spektakulære håndværk.

I én time både lørdag og søndag er det muligt for tilskuere og besøgende til Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj Park at købe sig en eftertragtet køretur på den spændende racerbane, og alle indkørte midler doneres ubeskåret til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet.

Du kan finde mere info, og hvilke racerkørere der deltager her.

Program

Når løbsprogrammet er udarbejdet, kan du finde det her!
Du kan finde tidsplanen for weekenden her!

Transport

I forbindelse med afholdelsen af CHGP i området ved Bellahøj, vil en række veje i området været spærret.

Du finder afspærringsplanen når den er godkendt af Københavns Kommune og Københavns Politi her.

Vi har indsat shuttlebusser, som kører i pendulfart mellem Flintholm Station og Bellahøj Park.
 

FREDAG AFTEN:

Kl. 16:00 – 22:00.

LØRDAG OG SØNDAG:

Kl. 07:30 – 19:00.

Ruten, der skal køres, er: Flintholm Station. – Grøndals Parkvej – Rebildvej – Sallingvej – Hillerødgade – Borups Alle – Bellahøj.

Retur ad: Frederikssundsvej – Hulgårdsvej – Borups Alle – Hillerødgade – Sallingvej – Rebildvej – Grøndals Parkvej – Flintholm Station.

På bussen skal der billetteres efter Movia’s almindelige takstsystem, herunder mulighed for brug af Rejsekort.

Der er begrænset antal P-pladser i området omkring CHGP. Publikum bedes derfor benytte den kollektive trafik. Dette vil gøre det nemt for alle.

Busomlægninger vil i forbindelse med CHGP blive offentliggjort på https://dinoffentligetransport.dk

Nyttig information

BANEN er en ca. 2,4 km lang asfalteret racerbane bygget specielt til CHGP på Bellahøj. Den er bred, men meget udfordrende med mange sving og en god langside.

Fra startlinjen på Bellahøjvej, løber banen mod uret ned af bakke, undervejs møder de flere 90 graders sving, en Monaco type chikane, en busstop-chikane og et udfordrende venstresving før den slutter af på den suveræne langside, hvor der virkelig kommer fart over feltet.

Den bliver omgivet af betonværn og autoværn, suppleret med et 2 meter højt trådhegn, således at maksimal sikkerhed opnås. På indercirklen finder du ryttergården, udstillingsområde, madboder, afslapningsområder og meget andet.

Se hele områdekortet her!

Der vil blive placeret et samaritter telt på pladsen, der benyttes i tilfælde af mindre ulykker.

Yderligere vil der til enhver tid være tæt dialog med beredskabet, herunder politiet, redningsfolk og brandvæsenet. 

Husk at besøge vores Merchandise shop på Main Street. Du kan allerede I DAG købe en række af vores Merchandise i vores webshop.

Der er masser af madboder og barer fordelt på området. I området nær Belsø Street finder du også et større food-court med overdækkede siddepladser.
 
Det er ikke tilladt selv at medbringe drikkevarer og mad ind på området. (Det er tilladt at have 1 åben flaske vand med, samt babymad)

Kommer du langvejs fra, eller ønsker du blot den ultimative weekend med fuldt fokus på race? Så har vi et godt tilbud til dig! Vi har i 2024 indgået et samarbejde med AC Bella Sky, hvor du kan booke et værelse under CHGP med rabat. Læs mere her.

Handicap service

Alle er velkomne til CHGP. Hvis du har særlige behov eller er kørestolsbruger, kan du herunder finde information om forholdene.

Handicappede køber almindelige billetter til CHGP. Kørestolsbrugere og personer med særlige behov har gratis adgang til handicaptribunen omkring start/mål. Ledsagere, der kan fremvise gyldigt ledsagerkort, må opholde sig på podiet, såfremt der er plads. Øvrige kørestolsbrugere og personer med særlige behov har altså fortrinsret. Ønskes adgang til øvrige siddetribuner på pladsen, tilkøbes alm. tribune tillæg for både handicappet og ledsager. Der vil være adgangskontrol ved podiet, og i nødvendigt omfang kan ledsagere/familie følge med. Vi henstiller til, at kun personer med behov herfor opholder sig på podierne, da pladsen er begrænset.

Som ledsager med gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationer (Eller et tilsvarende, udenlandsk kort) kan du ved fremvisning af dette, få udleveret gratis adgangsarmbånd i følge med betalende handicappede. Det er en forudsætning, at man har gyldigt ledsagerkort udstedt af Danske Handicaporganisationers Brugerservice.

Adgang for børn til og med 11 år er gratis i følge med betalende voksen, men der gives ikke gratis armbånd til handicappet barn i følge med ikke-betalende ledsager. 

Som kørestolsbruger til CHGP, bedes du ankomme ved Indgang Vest.

Overgangen for kørestolsbrugere findes ved ”Restaurant Bellahøj” omkring start/mål. Overgang kan kun ske imellem heats og kun for kørestolsbruger + ledsager (evt. nærmeste familie). Større medfølgende gående gruppe bedes tage broen over, grundet begrænset tid til at krydse banen. Begrænset til dem med besvær ved at passere broen via trapperne.

Der er afsat et meget begrænset antal handicapparkeringspladser så tæt som muligt ved Indgang Vest. For at komme frem til handicapparkeringspladserne skal der til vores vagter fremvises synligt og gyldigt parkeringskort udstedt af Danske Handicaporganisationer. Handicapparkering fungerer efter først-til-mølle-princippet.

Find vores kort over nemmeste adgang til handicap parkering her!

På området findes der handicapvenlige toiletfaciliteter ved start/mål, samt i Grøndal MultiCenter.

CHGP finder sted på og omkring Bellahøjmarken. Vi forsøger at gøre pladsen så tilgængelig som mulig, men der kan enkelte steder opleves vanskeligheder pga. arealtypen.

Hvis du har spørgsmål, som ikke besvares på denne side, er du meget velkommen til at kontakte os på [email protected]. Dette gælder naturligvis også, hvis du har gode idéer til, hvordan vi kan forbedre os/ din oplevelse.

PARTNERE
kia_logo_2021
FTZ_logo
au2parts
Coolshop blue
NP_trucks_png